Så här redigerar du foton med SnapSeed på PC och MacOS | ITIGISK (2024)

Snapseed är ett professionellt fotoredigeringsprogram. Det förvärvas av Google LLC -tjänster och har förmågor att stärka dina Google -foton med kraftfulla redigeringsfilter.

Det här inlägget innehåller en snabb genomgång av Sanpseed tillsammans med en steg-för-steg-guide för att hjälpa dig att få den här appen på dina enheter, till exempel mobil och stationär dator.

Så låt oss dyka in.

Så här redigerar du foton med SnapSeed på PC och MacOS | ITIGISK (1)

Vad gör Snapseed?

I Snapseed -appen kan du välja foton från ditt lokala mobilgalleri eller Google Foto. När du har valt ett foto kan du justera bildens mättnad från Utseende fliken.

Det mesta av redigeringen görs från verktyg sektion. Här hittar du helande pensel, filter och effekter som du kan applicera på din valda bild. När du är nöjd med de ändringar du har gjort får du alternativ för att spara eller dela bilder på olika sociala medieplattformar. Varje steg är självförklarande så du behöver inte vara skicklig för att använda det.

Viktiga funktioner i Snapseed

  • Autojustera bildalternativ för att automatiskt ställa in kontrast, exponering och färg
  • Dubbel exponering låter dig slå ihop två foton i ett
  • Läkande borste för att eliminera oönskade scener från ditt foto
  • Kurvfilter hjälper dig att justera ljusstyrkan
  • Unikt perspektivfilter låter dig justera sneda linjer och vitbalans
  • Alternativ för att importera/exportera foton
  • Handledning för nybörjare

Hur laddar jag ner Snapseed till PC?

Även om Snapseed är en mobilapplikation, hjälper lite vägledning dig att installera den på din dator.

För att ladda ner och installera Snapseed på PC måste Windows -användare installera en Android -emulator i första hand. Bluestacks & NoxPlayer är pålitliga Android -emulatorer. Du kan också använda iPadian- eller Andy -emulatorn. Processen är ganska enkel och väl förklarad Truzine.

Följ dessa steg för att installera Snapseed på din dator.

Steg 1. Ladda ner och installera BlueStacks App Player från webbläsaren Chrome eller Mozilla.

Steg 2. När installationen är klar loggar du in på ditt Google -konto.

Steg 3. Nu kan du komma åt Google Play Store i BlueStacks -emulatorn. Hitta Snapseed från sökrutan och klicka på installera.

Steg 4. När installationen är klar placerar du appen på BlueStacks instrumentpanel.

Du kan öppna och köra Snapseed -appen direkt från BlueStacks -emulatorn.

Så här redigerar du foton med SnapSeed på PC och MacOS | ITIGISK (2)

Hur installerar jag Snapseed på Mac/iOS?

Notera: Appen finns också i App Store. Här är länken till appen.

Precis som Windows -dator behöver du en fungerande Android -emulator för att kunna installera Snapseed på Mac OS. Följ dessa steg för att installera Snapseed på Mac.

Steg 1. Ladda ner den senaste versionen av NoxPlayer (eller andra fungerande emulatorer för Mac) från dess officiella webbplats.

Steg 2. När den har laddats ner klickar du på dmg -filen och följer installationsprocessen.

Steg 3. Starta NoxPlayer -emulatorn när installationen är klar.

Steg 4. Logga in på ditt Google -konto och öppna Google Play Butik.

Steg 5. Sök Snapseed från sökfältet och klicka på appen från resultaten.

Steg 6. Klicka på installera för att ladda ner Snapseed -appen.

Steg 7. När den är installerad placerar du appen på NoxPlayer -startskärmen.

Du kan starta appen från startskärmen.

Alternativ till Snapseed

1. PicsArt Photo Editor

PicsArt Photo Editor är en av de mest populära mobilapparna med över 150 miljoner skapare över hela världen. Här kan du redigera foton och videor på hög nivå. Du kan också hitta kreativa collage, mönster och klistermärken för att ge dina foton en vacker kant.

Förutom foto- och videoredigeringsverktygen kan du också hitta collagemakare, klistermärken, ritverktyg och fotoeffekter för fritidsaktiviteter. Du kan köpa PicsArt guld prenumeration för att låsa upp det exklusiva innehållet och ytterligare funktioner.

Så här redigerar du foton med SnapSeed på PC och MacOS | ITIGISK (3)

2.Adobe Lightroom

Adobe Lightroom Photoshop är ett kraftfullt och tillförlitligt fotoredigeringsprogram. Med den här intuitiva appen kan du redigera råa foton med fantastiska filter och justeringsverktyg. Du kan enkelt applicera bakgrundsljus, färg och effekter bara genom att trycka och dra.

Adobe Lightroom har en inbyggd kameraapp som låter dig klicka på högupplösta och fantastiska bilder. I den här kameran får du Adobe Sensei AI som hjälper dig att fånga objekt till det bästa. Det är en gratis app men du kan också få en Lightroom Premium-prenumeration för att få åtkomst till över 70 handgjorda förinställningar.

Så här redigerar du foton med SnapSeed på PC och MacOS | ITIGISK (4)

3. Photo Lab Bildredigerare

Photo Lab har det bredaste utbudet av snygga fotoredigeringsfilter och effekter. Med den här appen kan du ge ditt foto ett unikt och helt nytt utseende. Det är därför de har mer än 900+ effekter i sitt lager. Fotoramar, montage och animerade effekter ger de unika effekterna mer unikhet.

Om du är student eller selfie-freak kan du aldrig få en bättre plattform än Photo Lab för att visa upp sig på flera sociala medieplattformar. Även om du planerar att gå för den professionella linjen kan det vara din första lärande kompis att utforska.

Så här redigerar du foton med SnapSeed på PC och MacOS | ITIGISK (5)

4. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express är en snabb, kreativ och lättanvänd fotoredigeringsplattform. Här kan du hitta massor av collage, filter och färggradienter för att redigera dina foton. Du kan också få fläckläkning, anpassning, oskärpa och vatteneffekter till hands.

Adobe Photoshop Express är en bra plattform för meme -skapare. De kan använda fotokollage och textdesigner för att skapa trendiga memes. Du kan också dela och importera foton till din favoritplattform för sociala medier.

Så här redigerar du foton med SnapSeed på PC och MacOS | ITIGISK (6)

5. AirBrush: Enkel fotoredigerare

AirBrush erbjuder dig en av de enklaste fotoredigeringsteknikerna till hands. Den har redan hundratals filter och effekter i fickan och uppdaterar fortfarande nya funktioner för att ge dig redigeringsverktyg av hög standard.

Du kan inte bara redigera foton utan du kan också ändra kroppsdelar som finnborttagare, bleka tänder, omforma storlek och lysa upp ögonen. Plattformen är gjord för att användas av både nybörjare och proffs.

Så här redigerar du foton med SnapSeed på PC och MacOS | ITIGISK (7)

slu*tsats

Snapseed är förmodligen det bästa valet för professionella fotografer. Du får en mängd olika redigeringsverktyg jämfört med andra. Med hjälp av en emulator kan du också installera den på din Windows -dator och Mac OS.

Så här redigerar du foton med SnapSeed på PC och MacOS | ITIGISK (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 5865

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.